Uw zorgverzekering

Op zoek naar een verzekeraar die fysiotherapie voor u prima vergoedt?

Tot eind dit jaar kunt u kiezen welke zorgverzekering bij u past en is het mogelijk om te wisselen. Het loont snel om een bewuste keus te maken. Fysiotherapie wordt grotendeels vergoed uit aanvullende verzekeringen. De Fysiotherapeut heeft daarom informatie over fysiotherapie en verzekeringen voor u op een rij gezet. Kijk op www.defysiotherapeut.com of vraag ons voor meer informatie.

Fysiotherapie wordt grotendeels vergoed uit de aanvullende verzekering. Grofweg kost een behandeling bij de fysiotherapeut tussen de 25 en 35 euro. Bij een langdurige behandeling kunnen de kosten snel oplopen. Tijdelijke of minder ernstige beperkingen zoals een blessure, worden vergoed door uw aanvullende verzekering. Deze kosten worden niet gedekt door uw basisverzekering. Alleen ernstige beperkingen, die door de overheid zijn vastgelegd in een lijst, bijvoorbeeld revalidatie na een knieoperatie, therapie bij een chronische longaandoening of na een hersenbloeding, komen in aanmerking voor langdurige fysiotherapie die worden vergoed uit de basisverzekering. Maar u moet altijd de eerste 20 behandelingen uit uw aanvullende verzekering of zelf betalen. Kijk dus op www.defysiotherapeut.com wat voor u een passende aanvullende verzekering is! En het is goed om te weten dat het verplichte, wettelijke Eigen risico van € 350,00 alleen geldt voor de basisverzekering.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Wij weten daar alles van. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om een toenamen van klachten te voorkomen. U kunt bij ons snel terecht. Onze fysiotherapie is namelijk direct toegankelijk, zonder een verwijsbrief van de huisarts.